Càrrega i descàrrega

by marti

Finalment, ahir va ser l’últim dia de l’exposició Som-hi. Tres setmanes esgotadores que no han ajudat massa a fer avançar la meva tesi, però la veritat és que tot ha funcionat perfectament i els nens que ens han vingut a veure s’ho han passat molt bé. Esperem que, a més, a algun li hagi entrat la curiositat per la ciència. Uns 4500 nens en total, 300 al dia.

El conegut baixista de Nordkapp, visitant l'exposició de física Som-hi.

Ahir va ser dia també de desmuntar-ho tot, i avui de carregar-lo al camió que tornarà els experiments cap a Alemanya, a la Universitat de Stuttgart. Tot entre alguns dels monitors, estudiants del grau de física, que es van quedar a ajudar-nos, i els del Grup d’Informació Quàntica. La rectora no s’ha animat a passar per l’exposició, i en canvi hem aconseguit més atenció dels mitjans de comunicació que amb moltes campanyes de publicitat. Aquí us deixo dos enllaços a notícies que han sortit, si en sabeu d’algun altre comenteu-m’ho.

Ha valgut la pena. Tot i ser cansat, nosaltres ens ho hem passat molt bé, contents de poder acostar la ciència als nens de primària. I a ells crec que també els ha agradat molt. Esperem que es pugui repetir més vegades, moltes més.

I per acabar-ho rodó, ahir va ser dia també de Yo La Tengo! Van tocar en el millor concert que els he vist fer (d’acord, n’he vist només 2, però el Cuervo n’ha vist 5 i hi està d’acord), durant dues hores i mitja llargues. Tornaran el maig al Primavera, amb el seu grup Condo Fucks. A esperar el maig, doncs.